fijnproevers

Relatie- en eindejaarsgeschenken

Zoekt u een wijn om als geschenk te geven? Bijvoorbeeld als dank voor een spreker, voor uw personeel of als eindejaarsgeschenk? Met Echte Wijnen verrast u uw relatie in meerdere opzichten. Want alleen met Echte Wijnen gunt u uw relatie het allerbeste.

Thema’s
Wij zijn u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw relatiegeschenken. Bijzondere wijnen, feestelijk verpakt en altijd begeleid door een wijnbeschrijving, zijn bijzonder om te geven. Een wijngeschenk kan uit verschillende thema’s bestaan. Denk bijvoorbeeld aan wijnen uit een speciaal land of streek, verschillende rode wijnen of één zeer bijzondere fles.

Wijnaccessoires
Naast onze wijncollectie leveren wij een grote verscheidenheid aan wijnaccessoires zoals koelers, karaffen en kurkentrekkers. Deze zijn ook zeer geschikt om te verwerken in persoonlijke relatiegeschenken.

Of u nu een groot of een klein geschenk wenst: wij verzorgen het graag voor u. Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Online wijncatalogus
Voor een overzicht van ons assortiment verwijzen wij naar onze digitale wijncatalogus.   Klik hier om je in te schrijven

   Facebook Twitter Linkedin
   Echtewijnen.nl is een initiatief van Alice Eddes Wineconsultancy    |    privacy